Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.

Engagera dig i klubben

Vi gör det tillsammans

En förening är beroende av ideella krafter

För att ytterligare förbättra klubbens ekonomi, banans kvalitet och höja trivseln, behöver vi bli fler som engagerar oss i klubbens verksamhet. Det finns flera olika sätt du kan bidra till klubblivet beroende på vilka hjärtefrågor du har.

Gå gärna med i Facebook-gruppen Kävlingegolfare där vi går ut med förfrågningar med jämna mellanrum.

Har du frågor är du välkommen in i receptionen så berättar vi mer om vad det innebär och guidar dig vidare vart du vänder dig om du vill hjälpa till.

Tävlingsledare och tävlingsfunktionär

Intresset för tävlingar är stort i klubben och tävlingsledare och funktionärer är en förutsättning för att kunna genomföra tävlingsprogrammet. Kan du tänka dig att hjälpa till?

Golfvärd

Som golfvärd är du klubbens ansikte utåt mot medlemmar och gäster. Du fungerar som starter och hjälper spelarna med aktuell information och ser till att det är ett bra flyt på banan och bidrar till trivseln.

Fadder

Vi vill ge den allra bästa starten för alla nybörjare i klubben. Vi har en fin fadderverksamhet, Grön torsdag, som underlättar inträdet i klubben och golflivet. Vill du ställa upp som fadder, så tveka inte att höra av dig!

Hålvärd

Kan du tänka dig att vårda ett hål när du ändå är ute och spelar? Plocka peggar på tee, laga nedslagsmärken och uppslagna torvor med sand eller fixa till en slarvigt krattad bunker? Då är du en perfekt kandidat som hålvärd.

Kioskbemanning

Kiosken ger fin service till medlemmar och gäster. Är du en fena på att laga kaffe och steka korv? Då kanske du kan tänka dig att hjälpa till i kiosken någon gång?

Klippligan

Klippligan hjälper till med klippning av fairway ett par gånger i veckan under säsong. En oerhört värdefull insats som gör skillnad.

Handfast hjälp

Med jämna mellanrum behöver vi handfast hjälp med att stamma upp träd, lägga plattor, måla och annat praktiskt. Är du händig och tycker det vore kul att hjälpa till emellanåt?

Styrelse och
kommittéer

Har du eller någon du känner idéer, kunskap eller erfarenheter som passar väl för styrelsearbete? Eller kommittéarbete? Då ska du inte tveka att höra av dig till valberedningen.