Det är roligare att spela när man utvecklas

Utveckla ditt golfspel med hjälp av utbildade PGA-tränare. Vi har ett samarbete med tränare från Niblick Golf Academy som komplement till Olof Jungbeck. Tränarna från Niblick erbjuder olika tillfällen med gruppträning för medlemmar under säsongen, men de är också tillgängliga för enskilda lektioner. Olof har fokus främst på nybörjarträning och lektioner.

Vid en tekniklektion utgår vi från dina mål med golfen och vad du behöver träna på för att blir bättre. Vi har möjlighet att videofilma din sving och återkopplar med analys och tips, som hjälper dig vid egenträning. Med hjälp av en launch monitor analyserar vi dina slag och tittar bland annat på svinghastighet, svingspår och bollträff vid en utrustningslektion. Utifrån den informationen kan vi göra justeringar av dina befintliga klubbor eller få svar på vilken klubba du behöver komplettera ditt set med.

Medlemsträning i grupp

För våra medlemmar erbjuder vi gruppträning under vår och sommar, för att fräscha upp golfspelet. Träningarna går igenom de övergripande momenten sving, långa spelet och närspel. Vi erbjuder flera olika grupper, vid stort intresse skapar vi fler tillfällen.

Först ut för året är seniorträning för dig som är 50+, som är förlagd dagtid vardagar, fokus på dessa träningar med Olof är närspel och golfsvingen.

Grupp 1
Tränare: Olof Jungbeck
Datum: Tisdagar 11/4, 25/4 och 2/5

Tid: kl. 11-12 

Antal: 6-8 personer

Kostnad: 699 kr

Grupp 2
Tränare: Olof Jungbeck
Datum: Torsdagar 13/4, 27/4 och 4/5
Tid: kl. 11-12
Antal 6-8 personer
Kostnad: 699 kr

Kursavgiften för grupp 1 och 2, betalas till golfshopen.

Anmäl dig här!
Magnus Andrén
Magnus Andrén

Niblick Academy
Telefon: 0707-18 98 63
magnus@niblickgolf.se

Jesper Kampf
Jesper Kampf

Niblick Academy
jesperk@niblickgolf.se

Olof Jungbeck
Olof Jungbeck

Kävlinge Golfshop
Telefon: 0708-58 40 76
shop@kavlingegk.se