Träningsområden

Övning ger färdighet
Vässa närspelet

Korthålsbanan

Vill du pröva på om golf är något för dig? Eller för dina barn? Eller är du ute efter att förbättra närspelet? Medlem som gäst – korthålsbanan är öppen och gratis för alla.

Vår fina korthålsbana med sex inbjudande hål i längder mellan 45 och 95 meter utmanar dig och ditt närspel. Här kan nybörjaren ta sina första steg mot ett aktivt golfliv, men banans fina kvalitet tilltalar även den mer rutinerade golfspelaren som kan finslipa sitt närspel här. På korthålsbanan går det att träna alla typer av närspelslag inklusive greenbunkerslag.

Den som spelar banan har företräde framför den som tränar. Scorekort finns i receptionen.

Teknik och längd

Driving range

På vår belysta drivning range finns det 18 utslagsplatser på matta varav två under tak. Rangen är 200 meter lång och har olika greener av varierande längder att träna mot.

I bollautomaten gäller polletter, kontokort och rangekort. Rangekort köper och fyller du på i golfshopen och ger dig rabatt på träningen. Du kan fylla på ditt kort med valfritt belopp. Första gången du köper ett rangekort tillkommer en kostnad på 50 kr utöver ditt laddningsbelopp.

För att hålla driving range i bra kondition behöver vi ibland stänga den för att klippa. Det betyder att rangen är stängd från måndagar cirka kl 18, för att rensas på bollar, tills den är klippt tisdag förmiddag.

Priser rangen

Håll igång året runt

Träningshall

På vår anläggning kan du träna golf och slipa på svingen inomhus året om. I vår träningshall finns flera utslagsplatser samt en puttningsgreen med flera hålkoppar.

Som medlem i golfklubben har du fri tillgång till lokalen men du måste först aktivera ett passagekort i receptionen.

Hallen är öppen alla dagar 07.00–21.00, men kan vara reserverad för gruppträning.