Seniorer 50+

Vår- och höstutflykter
Vår och höst anordnas utflykter till andra banor för klubbens dam- och herrseniorer. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa dina golfkunskaper på andra banor under trivsamma former.

• Måndag den 9 maj, utflykt med egen bil
  • Måndag den 22 augusti, utflykt med egen bil

Anmälan sker på teckningslista i receptionen.

Treklubbslaget
Treklubbslaget är en populär utbytestävling öppen för dam- och herrseniorer 50+ från Kävlinge GK, Romeleåsens GK och Örestads GK. Två lika stora klasser skapas vid lottningen. Maximalt 36 deltagare per klubb i en shotgunstart. Startavgift 150 kr/person.

• Romeleåsens GK tisdag 17 maj
  • Kävlinge GK onsdag 24 augusti
  • Örestads GK tisdag 27 september

Anmälan sker via Min Golf.

Damer

Utflykt med damerna
Varje år åker vi på utflykt till hemlig ort och spelar på annan bana – Ut i det blå. Det brukar vara populärt och fulltecknat så skynda att anmäla dig så fort anmälan öppnar, så du säkert vet att du kommer med. Datum för damernas utflykt är 14 juni 2022.

Damernas tävlingsutbyte
Kävlinges damgolfare deltar också i ett tävlingsutbyte med andra klubbar – Abbekås, Bedinge, Bosjökloster, Eslöv, Lund, Romeleåsen, Sjöbo, Tomelilla, Ystad, Örestad och Österlen. Utbytesdagarna spelas på vardagar mot en modest startavgift.

Utbytesdagarna hittar du i damernas kalender.