Utflykter & utbytesdagar

Seniorer 50+

Vår- och höstutflykter
Vår och höst anordnas vanligtvis utflykter till andra banor för klubbens dam- och herrseniorer. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa dina golfkunskaper på andra banor under trivsamma former. I nuläget planeras ingen utflykt under 2024, men vill du samordna en utflykt är du välkommen att höra av dig till Seniorkommittén.

Treklubbsslaget
Treklubbsslaget är en populär utbytestävling öppen för dam- och herrseniorer 50+ från Kävlinge GK, Bosjöklosters GK och Örestads GK. Två lika stora klasser skapas vid lottningen. Maximalt 36 deltagare per klubb i en shotgunstart. Startavgift 150 kr/person.

– Kävlinge GK onsdag 29 maj
– Bosjöklosters GK tisdag 20 augusti
– Örestads GK onsdag 25 september

Anmälan sker via Min Golf.

Damer

Utflykt med damerna
Varje år åker vi på utflykt till hemlig ort och spelar på annan bana – Ut i det blå. Det brukar vara populärt och fulltecknat så skynda att anmäla dig så fort anmälan öppnar, så du säkert vet att du kommer med. Datum för damernas utflykt för 2024 återkommer vi med.

Damernas tävlingsutbyte
Kävlinges damgolfare deltar också i ett tävlingsutbyte med andra klubbar – Bosjökloster, Eslöv, Lund, Romeleåsen, Sjöbo och Tomelilla. Utbytesdagarna spelas på vardagar mot en modest startavgift.