Förmåner hos våra samarbetspartners

Med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kävlinge får du heltäckande hjälp när du funderar på att byta boende. Vår samlade kunskap gör att du kan känna dig trygg genom hela bostadsaffären. Hur mycket support klubben får ekonomiskt är upp till medlemmarna i Kävlinge Golfklubb. Varje tips om en bostad som ska säljas ger 3 000 kr efter avslutad affär. Läs mer om erbjudandet här eller besök kontoret på Mårtensgatan i Kävlinge.

Lena Ström Fastighetsbyrå erbjuder rabatt på ordinarie mäklararvode till golfklubbens medlemmar. Vid försäljning av villa får du 4 500 kr i rabatt och vid försäljning av bostadsrätt får du 2 500 kr i rabatt.

Hyr dina maskiner på RENTA Kävlinge och få 10 % rabatt vid uppvisande att du är medlem i Kävlinge GK.

Stylish i Kävlinge ligger på Mårtensgatan och ger dig professionell hårvård. Nu ger de 10% rabatt på första klippningen och som medlem har du också 15% på alla produkter som exempelvis shampoo, stylingprodukter och tillbehör till skägget. Även här gäller uppvisande av medlemskap i klubben.

MoH i Kävlinge hjälper dig med städning, fönsterputs eller lättare renoveringar och finns på Kvarngatan 70 inte långt ifrån klubben. De erbjuder medlemmar 15 % på första bokningen. Erbjudande moh 2021

Du visar lättast upp aktivt medlemskap via appen MinGolfBokning eller golf.se.

Sydpoolen

Kävlinge GK medverkar i Sydpoolen tillsammans med nästan 50 klubbar runt om i södra Sverige. Spelar du på Sydpoolen-ansluten klubb får du minst 25 % rabatt på ordinarie greenfee, som lägst en greenfee på 300 kr. Normalt gäller Sydpoolen på vardagar, men vissa klubbar medger reducerad greenfee även på helger. Några klubbar står utanför samarbetet under juli månad.

Sydpoolen – villkor och regler 2024

Greenfeeutbyten

Vi har förmånliga greenfeeutbyten med flera klubbar i Skåne som innebär att du som är heltidsmedlem i Kävlinge GK får spela på följande golfbanor mot en lägre greenfee.

Bosjökloster, Eslöv, Sjöbo, Ystad, Örestad och Sankt Ibb (på Ven)

Hjortespring i Danmark är en vänklubb där medlemmar från Kävlinge spelar för 300 DKK alla dagar i veckan

Din gäst får rabatt

Du som är medlem i Kävlinge GK får ta med dig gäster som vi kan erbjuda rabatt på ordinarie greenfee beroende på säsong. Gäster som spelar i samma boll som dig betalar 375 kr i gästgreenfee. Denna rabatt kan ej kombineras med andra erbjudanden.