Vårt partnernätverk skapar förutsättningar att stärka ditt företags varumärkesarbete, era kundrelationer och affärsmöjligheter, ditt personliga och professionella nätverk och inte minst din golf. Kävlinge GK är en välskött, stabil klubb med god ekonomi och positiv utveckling ur flera aspekter. Golfklubben har en uttalad ambition att stärka våra relationer med näringslivet – ett partnerskap som gynnar såväl klubben som våra partnerföretag. I vårt nätverk ingår över 70 lokala och regionala företag och organisationer. På programmet står, förutom trevlig samvaro, olika typer av aktiviteter och träffar, föreläsningar och möten med intressanta personer. Vid våra nätverksträffar har du möjlighet att profilera din verksamhet och diskutera gemensamma angelägenheter och affärsmöjligheter. Naturligtvis spelar vi också golf i gemytlig tävlingsform vid utvalda träffar.

Exponera ditt företag
Golfklubben har ca 1 100 medlemmar i alla ålderskategorier. Flertalet bor i Kävlinge och Lund med omnejd. Utöver det har vi drygt 25 000 besökare årligen, främst från södra Sverige. På vår anläggning finns det med andra ord stora möjligheter att nå ut till medlemmar och gäster. Vi kan exponera er verksamhet på skyltar på strategiskt utvalda platser, eller med er företagslogotyp på vår hemsida. Du har också möjlighet att möta våra medlemmar och gäster personligen och profilera ditt företag som tävlingssponsor.

Vi håller i arrangemanget
Hos oss kan ni hålla era möten, konferenser och fester. Vi kan erbjuda lokaler för mindre konferenser och möten som i kombination med fin miljö, god mat och dryck, erbjuder goda förutsättningar för kundmöten, fester, personalevenemang, föreläsningar och VIP-kvällar. Företagsgolf är en annan populär aktivitet med fullservice för era kunder, kollegor och medarbetare. Ni umgås och spelar golf, vi sköter resten.

Välj en nivå
Välj en nivå som passar dig och ditt företag. Kävlinge GK har ett antal färdiga samarbetspaket för vilka avtal tecknas för minst ett år i taget. Vi kan också sätta ihop ett individuellt samarbetsavtal efter dina behov och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig inom golf, företagsarrangemang och partnernätverk.