Vi söker tävlingsfunktionärer

Ställ upp som tävlingsfunktionär

Vi har en fin tradition av tävlingsverksamhet på vår golfklubb. Hos oss hittar du ett brett tävlingsprogram där alla kategorier golfspelare kan vara med och mäta sina krafter. Det är utvecklande att tävla och många sociala möten sker före, under och efter tävlingarna.

Intresset för tävlingar är stort i klubben och därmed också behovet av tävlingsledare och funktionärer. Det går inte att arrangera tävlingar utan duktiga ledare och funktionärer! Vi söker ständigt ideella krafter som hjälper tävlingskommittén att genomföra tävlingar under året, så att vi kan bibehålla vår populära tävlingsverksamhet.

Anmäl ditt intresse som tävlingsfunktionär via formuläret. Har du frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta oss.

Tävlingskommittén

Lena Krutzén