Varför ska jag bli medlem i Kävlinge GK?

• Modern och välskött 18-hålsbana

Vår moderna 18-hålsbana passar alla kategorier av golfspelare. Vår klubb har gott rykte bland medlemmar och gäster som vittnar om att banan blir bättre och bättre för varje säsong. Det är vi väldigt stolta och glada för!

• Vem har sagt att golf tar lång tid?

Vår 18-hålsbana passar perfekt för bland annat kvällsrundor efter jobbet för dig som inte kan eller vill gå 18 hål. Banan är flexibelt utformad så att du kommer tillbaka till klubbhusområdet redan efter 6, 9 och 14 hål.

• Utmanande korthålsbana

På vår fina korthålsbana kan nybörjaren spela sina första golfrundor, men banans fina kvalitet tilltalar även den mer rutinerade golfspelaren som kan finslipa sitt närspel här. Ta gärna med dina vänner och kollegor till korthålsbanan och låt dem prova på golf – alldeles gratis!

• Träna golf året runt

Våra tränare erbjuder nybörjarkurser och lektioner under hela golfsäsongen och om inte det räcker så kan du hänga med på deras trevliga golfresor under vinterhalvåret. Som medlem har du även fri tillgång till vår inomhushall där du kan träna svingen och puttningen under hela året.

• Golf är kul i alla åldrar!

På Kävlinge GK är vi måna om att även barn och ungdomar ska trivas! Vi erbjuder ett intensivt schema för alla juniorer som vill träna och ha kul med golfen. Alla juniorer är välkomna och det bästa av allt är att det faktiskt nästan är gratis att vara medlem i vår golfklubb ända fram till det år man fyller 16!

• Fina erbjudanden från våra partner

Vi samarbetar med flera lokala företag som erbjuder dig olika förmåner och rabatter. Det lönar sig att vara medlem i vår golfklubb på många sätt.

• Restaurang och golfshop

I vårt klubbhus serveras vällagad mat i restaurangen till både glädje och tröst efter golfrundan. Här sitter vi gärna på verandan och blickar ut över 18:e hålet på somrarna i goda vänners lag. Och till vår välsorterade golfshop vallfärdar till och med golfare från andra klubbar. Här finns allt du behöver plus lite till.

• Spela mer och billigare

Som heltidsmedlem i Kävlinge GK erbjuder våra grannar på Lunds Akademiska GK dig obegränsat spel på sin bana under hela 2017 för endast 1.500 kr. Vi ingår också i Sydpoolen med drygt 50 andra klubbar där du kan spela till rabatterat pris. Som medlem får du även spela billigare på våra samarbetsklubbar runt om i Skåne. På andra sidan sundet har vi utbyten med våra vänklubbar Brøndby, Dragør, Hjortespring och Vallø.

• Skånes populäraste tävlingsprogram?

Vi arrangerar varje år ett fullspäckat tävlingsprogram som kulminerar med vår omåttligt populära golfvecka. Som medlem får du dessutom delta i de samarbetstävlingar som vi arrangerar tillsammans med Bosjökloster GK, Eslövs GK, Lunds Akademiska GK och Romeleåsens GK.

• Delad glädje är dubbel glädje

Som medlem i Kävlinge GK får du ta med dig en gäst som får 100 kr rabatt på ordinarie greenfee. Vi tänker nämligen även på dina golfvänner!

Listan kan göras ännu längre, men vi håller där.
Hälsa på oss en dag ute på klubben så får du se med egna ögon!