Varför ska jag bli medlem i Kävlinge GK?

Medlemserbjudanden

Vi samarbetar med flera lokala företag som erbjuder dig olika förmåner och rabatter. Det lönar sig att vara medlem i vår golfklubb på många sätt.

Träna golf året runt

På vår anläggning hittar du fina träningsområden där du kan slipa din teknik. Våra tränare erbjuder nybörjarkurser och lektioner under hela golfsäsongen. Som medlem har du även fri tillgång till vår inomhushall där du kan träna svingen och puttningen under hela året.

The Apps You Need

Sed non mauris vitae erat consequat auctor in elit. Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer incepet mauris in erat justo. Aliquam tincidunt ullamcorper viverra.

Simple Interaction Experience

Utmanande korthålsbana

På vår fina korthålsbana kan nybörjaren spela sina första golfrundor, men banans fina kvalitet tilltalar även den mer rutinerade golfspelaren som kan finslipa sitt närspel här. Ta gärna med dina vänner och kollegor till korthålsbanan och låt dem prova på golf – alldeles gratis!

The Most Powerful Software. Say hello to Flux OS.

Innovation in your wrist

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer inpet mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis. Cras eleifend aliquam turpis, vitae aliquam eros blandit vel. Praesent id dolor id esteod maximus id vitae eros. Nullam vehicula mattis sapien.

This Is One Amazing Watch

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer incepet mauris in erat justo nullam ac.

Connect it to Any Smartphone

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer inpet mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis. Cras eleifend aliquam turpis, vitae aliquam eros blandit.

A Fantastic Timepiece

Sed non mauris vitae erat consequat auctor

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer incepet mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis.

Choose Your Favorite Style

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer incepet mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis mauris elementum.

Blue Calibre

Black Noir

White Eve

Pink Her

Yellow Primal

New Elegant Bands

Morbi commodo pharetra congue.

Order Yours Now!

Explore! You will love it.

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer sit amet diam.

Accessories for your Flux Watch

Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.Class aptent tasociosqu ad litora torquent peer incepet mauris in erat justo elementum.

Headphones Pro

$249$199

White Speakers

$180$120

Charging Cable

$110$99

Guide Tours

Commercials

Tutorials

Get Avada Now!

Available, get it now online!

Sed non mauris vitae erat consequat bibendum.

Order now!

Find your store

Sed non mauris vitae erat consequat bibendum tasociosqu ad litora torquent.

View Locations

Free Shipping

Sed non mauris vitae erat consequat bibendum tasociosqu ad litora torquent.

Learn more