Utflykter och utbytesdagar

Seniorer 50+

Vår- och höstutflykter

Vår och höst anordnas utflykter till andra banor för klubbens dam- och herrseniorer. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa dina golfkunskaper på andra banor under trivsamma former.

• Måndag den 21 maj, utflykt med egen bil/samåkning
  • Måndag den 27 augusti, utflykt med buss

Anmälan sker på teckningslista i receptionen.

Dubbelslaget

Dubbelslaget är en populär utbytestävling öppen för dam- och herrseniorer 50+ från Kävlinge GK och Örestads GK. Två lika stora klasser skapas vid lottningen. Maximalt 36 deltagare per klubb i en shotgunstart. Startavgift 100 kr/person.

• Kävlinge GK 15 maj
  • Örestads GK 14 augusti

Anmälan sker via Min Golf.

Damer

Utflykt med damerna

Varje år åker vi på utflykt till hemlig ort och spelar på annan bana – Ut i det blå. Det brukar vara populärt och fulltecknat så skynda att anmäla dig så fort anmälan öppnar, så du säkert vet att du kommer med. Damernas utflykt går av stapeln 20 juni 2018.

Damernas tävlingsutbyte

Kävlinges damgolfare deltar också i ett tävlingsutbyte med sex andra klubbar – Bokskogen, Bosjökloster, Eslöv, Lund, Romeleåsen och Örestad. Utbytesdagarna spelas på vardagar mot en modest startavgift.

Utbytesdagarna hittar du i damernas kalendarium.