Seniorer 50+

Vår- och höstutflykter

Vår och höst anordnas utflykter till andra banor för klubbens dam- och herrseniorer. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa dina golfkunskaper på andra banor under trivsamma former.

• Måndag den 20 maj, utflykt med egen bil/samåkning
  • Måndag den 26 augusti, utflykt med buss

Anmälan sker på teckningslista i receptionen.

Treklubbslaget

Treklubbslaget är en populär utbytestävling öppen för dam- och herrseniorer 50+ från Kävlinge GK, Romeleåsens GK och Örestads GK. Två lika stora klasser skapas vid lottningen. Maximalt 36 deltagare per klubb i en shotgunstart. Startavgift 100 kr/person.

• Kävlinge GK 13 maj
  • Örestads GK 20 augusti
  • Romeleåsens GK 17 september

Anmälan sker via Min Golf.

Damer

Utflykt med damerna

Varje år åker vi på utflykt till hemlig ort och spelar på annan bana – Ut i det blå. Det brukar vara populärt och fulltecknat så skynda att anmäla dig så fort anmälan öppnar, så du säkert vet att du kommer med. Damernas utflykt går av stapeln 11 juni 2019.

Damernas tävlingsutbyte

Kävlinges damgolfare deltar också i ett tävlingsutbyte med tio andra klubbar – Abbekås, Bokskogen, Bosjökloster, Lund, Romeleåsen, Sjöbo, Tomelilla, Ystad, Örestad och Österlen. Utbytesdagarna spelas på vardagar mot en modest startavgift.

Utbytesdagarna hittar du i damernas kalendarium.