Utbyten och förmåner

Förmåner hos våra samarbetspartners

Lena Ström Fastighetsbyrå erbjuder rabatt på ordinarie mäklararvode till golfklubbens medlemmar. Vid försäljning av villa får du 4 500 kr i rabatt och vid försäljning av bostadsrätt får du 2 500 kr i rabatt.

Som medlem i Kävlinge GK får du 20 % rabatt på medlemskap hos Nordic Wellness i Kävlinge samt Actic Olympen i Lund. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Ohlssons erbjuder hyra av container fredag–måndag för 2 599 kr. Uppge medlemskap i Kävlinge GK vid bokningen. Bokningsinformation hittar du via deras hemsida, och där du även kan se vad du får lov att slänga i containern.

Åk till och från klubben med Taxi Kävlinge till fast pris. Passar fint i samband med temakvällar, fester och andra aktiviteter på golfklubben! Läs mer om hur du utnyttjar vårt taxiavtal.

Sportcenter SYD i Löddeköpinge erbjuder gymkort under november – mars för 1375kr. Samt padeltid för 150kr/timme(normalt 240kr) vardagar 9-15 under november – mars, dock ej under jullovet. Padeltiden måste bokas via telefon. Du uppger att du är medlem i Kävlinge GK både när du köper gymkortet och bokar padel.

Sydpoolen

Kävlinge GK medverkar i Sydpoolen tillsammans med över 50 klubbar runt om i södra Sverige. Spelar du på Sydpoolen-ansluten klubb får du minst 25 % rabatt på ordinarie greenfee, som lägst en greenfee på 270 kr. Normalt gäller Sydpoolen på vardagar, men vissa klubbar medger reducerad greenfee även på helger. Några klubbar står utanför samarbetet under juli månad.

Sydpoolen – villkor och regler 2018

Greenfeeutbyten

Vi har förmånliga greenfeeutbyten med flera klubbar i Skåne som innebär att du som är heltidsmedlem i Kävlinge GK får spela på följande golfbanor mot en lägre greenfee.

Bosjökloster, Eslöv, Sjöbo, Örestad, Öresund
Vardagar: 200 kr (juniorer 100 kr)
Lördag, söndag och helgdag: 300 kr (juniorer 150 kr)

Utbyte med Lunds Akademiska GK

Kävlinge GK och LAGK har sedan några år tillbaka ett särskilt greenfeeutbyte. Du som är heltidsmedlem i Kävlinge GK har möjlighet att spela obegränsat på LAGK under 2018 mot en fast och förbetald greenfeeavgift på 2 000 kr. Utbytet gäller från den dag du väljer att teckna dig – du kan inte tillgodoräkna eventuellt spelade ronder tidigare under året då du betalt greenfee. Betalning sker på LAGK för dig som är medlem i Kävlinge GK. Avgiften kan inte delbetalas.

Greenfeeutbytet med LAGK gäller ej för juniorer eller övriga medlemskap med reducerad avgift.

Din gäst får rabatt

Du som är medlem i Kävlinge GK får ta med dig en gäst som vi kan erbjuda 100–150 kr i rabatt på ordinarie greenfee beroende på säsong. Denna rabatt kan ej kombineras med andra erbjudanden.