Förmåner hos våra samarbetspartners

Lena Ström Fastighetsbyrå erbjuder rabatt på ordinarie mäklararvode till golfklubbens medlemmar. Vid försäljning av villa får du 4 500 kr i rabatt och vid försäljning av bostadsrätt får du 2 500 kr i rabatt.

Som medlem i Kävlinge GK får du 20 % rabatt på medlemskap hos Nordic Wellness i Kävlinge samt Actic Olympen i Lund. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Ohlssons erbjuder hyra av container fredag–måndag för 2 599 kr. Uppge medlemskap i Kävlinge GK vid bokningen. Bokningsinformation hittar du via deras hemsida, och där du även kan se vad du får lov att slänga i containern.

Åk till och från klubben med Taxi Kävlinge till fast pris. Passar fint i samband med temakvällar, fester och andra aktiviteter på golfklubben! Läs mer om hur du utnyttjar vårt taxiavtal.

Smarteyes i Lund & Löddeköpinge erbjuder 20% rabatt på ett köp av nya glasögon. Visa att du är medlem i Kävlinge GK med att visa ditt medlemskort.

Sportcenter SYD i Löddeköpinge erbjuder gymkort under november – mars för 1375kr. Samt padeltid för 150kr/timme(normalt 240kr) vardagar 9-15 under november – mars, dock ej under jullovet. Padeltiden måste bokas via telefon. Du uppger att du är medlem i Kävlinge GK både när du köper gymkortet och bokar padel.

Sydpoolen

Kävlinge GK medverkar i Sydpoolen tillsammans med över 50 klubbar runt om i södra Sverige. Spelar du på Sydpoolen-ansluten klubb får du minst 25 % rabatt på ordinarie greenfee, som lägst en greenfee på 300 kr. Normalt gäller Sydpoolen på vardagar, men vissa klubbar medger reducerad greenfee även på helger. Några klubbar står utanför samarbetet under juli månad.

Sydpoolen – villkor och regler 2019

Greenfeeutbyten

Vi har förmånliga greenfeeutbyten med flera klubbar i Skåne som innebär att du som är heltidsmedlem i Kävlinge GK får spela på följande golfbanor mot en lägre greenfee.

Bosjökloster, Eslöv, Sjöbo, Örestad
Vardagar: 250 kr (juniorer 100 kr)
Lördag, söndag och helgdag: 300 kr (juniorer 150 kr)

Din gäst får rabatt

Du som är medlem i Kävlinge GK får ta med dig gäster som vi kan erbjuda rabatt på ordinarie greenfee beroende på säsong. Gäster som spelar i samma boll som dig betalar 350 kr i gästgreenfee. Denna rabatt kan ej kombineras med andra erbjudanden.