Träningsområden

Träna mer och utveckla ditt golfspel! Två generösa puttningsgreener och en chipping green centralt belägna runt vårt vackra klubbhusområde ger gott om utrymme för att vässa ditt närspel. Vår driving range ligger runt hörnet, så det finns heller ingen anledning att hoppa över uppvärmningen inför rundan.

Driving range

På vår drivning range erbjuder vi 18 utslagsplatser på matta varav två under tak. Rangen är 200 meter lång och har fem olika greener av varierande längder att träna mot. Här finns även en fairwaybunker för att träna långa bunkerslag.

I bollautomaten gäller polletter, kontokort och rangekort. Rangekort köper och fyller du på i golfshopen och ger dig rabatt på träningen. Du kan fylla på ditt kort med valfritt belopp. Första gången du köper ett rangekort tillkommer en kostnad på 40 kr utöver ditt laddningsbelopp.

• 30 bollar
  • Rangekort (solo)
    18 x 30 bollar
  • Rangekort (solo)
    30 x 30 bollar

Korthålsbana

Vår fina korthålsbana med sex hål i längder mellan 45 och 95 meter utmanar dig och ditt närspel. Här kan nybörjaren ta sina första steg mot ett aktivt golfliv, samtidigt som den mer rutinerade golfspelaren kan finslipa sitt närspel. Här kan du träna alla typer av närspelslag inklusive greenbunkerslag. Medlem som gäst, korthålsbanan är öppen och gratis för alla.

Den som spelar banan har företräde framför den som tränar. Scorekort finns i receptionen.

Inomhushall

På vår anläggning kan du också träna golf inomhus året om. I vår inomhushall finns flera utslagsplatser samt en puttningsgreen med sex hålkoppar. Här finns också ett pingisbord om du känner för det istället.

Som medlem i golfklubben får du gratis tillgång till lokalen genom att aktivera ditt medlemskort i kansliet.