Program för SM-veckan på Kävlinge GK

Torsdag 11 juli
Denna dag erbjuder vi inspel till deltagare.

Fredag 12 juli
Rond 1 spelas med start 7.30 från tee 1

Lördag 13 juli
Rond 2 spelas med start 7.30 från tee 1

Söndag 14 juli
De 75 bästa samt delningar spelar rond 3. Start 7.30 från tee 1

Prisutdelning sker direkt efter att tävlingen avgjorts.

Tävlingsbestämmelser

Kategori H40 är öppen för herrar som är födda 1979 och tidigare.

• Maximalt handicap är 15,0.
  • Spelformen är slagtävling scratch som spelas över 54 hål. Cut efter 36 hål där de 75 bästa, samt delningar, spelar sista ronden.
  • Maximalt antal deltagande i tävlingen är 156 spelare.
  • Vid behov av golfbil krävs speciellt tillstånd från Svenska Golfförbundet. Kontakta klubben för bokning samt mer information.

SM-veckans manual kan du läsa här.

Anmälan

Anmälan görs via Min Golf. Spelare som inte har ett medlemskap i en svensk golfklubb, och som därmed inte kan anmäla sig via Min Golf, anmäler sig via e-post till kansli@kavlingegk.se.

Sista anmälningsdag är 14 juni 2019.

Anmälningsavgiften är 750 kr. Avgiften betalas i samband med anmälan i Min Golf.

Boende

Behöver du övernattning i samband med ditt tävlingsdeltagande rekommenderar vi följande boenden:

På Kävlinge GK kan vi erbjuda 10 platser för husbil med uttag för el. Kostnad: 150kr/natt. Bokning görs via kansliet, först till kvarn.

kansli@kavlingegk.se