Samarbetstävlingar

Samarbetstävlingar – Order of Merit

Race to Kävlinge 2018

Kävlinge GK, Lunds Akademiska GK, Eslövs GK, Romeleåsens GK och Bosjöklosters GK anordnar varje år ett antal samarbetstävlingar för klubbarnas medlemmar – Order of Merit. För dessa tävlingar betalar heltidsmedlemmar endast en startavgift på 150 kr. För greenfee- och vardagsmedlemmar i respektive klubb tillkommer en tävlingsgreenfee på 200 kr.

2018 består samarbetstävlingarna av tio kvaltävlingar – fem singeltävlingar och fem partävlingar. Finalen spelas i år som singeltävling på Kävlinge GK genom kvalificering i tidigare samarbetstävlingar. Man får räkna de sju bästa tävlingarna och poängfördelningen skiljer sig beroende på om det är singel- eller partävling. I singeltävlingarna får de 14 bästa poäng. I partävling får de 10 bästa poäng.

Du anmäler dig till tävlingarna som vanligt via Min Golf.

Du hittar samarbetstävlingarna i vårt kalendarium.

Aktuell ställning

Här publicerar vi aktuell ställning för samarbetstävlingarna efter hand de spelas.

Tävlingsregler

Måste även min spelpartner i partävlingarna var medlem i någon av våra klubbar? När öppnar anmälningarna? Hur går finalen till?

Regler för samarbetstävlingarna (PDF)