Fest, catering och konferens

Golfrestaurangen fixar din fest eller konferens

Kävlinge Golfrestaurang erbjuder god och vällagad mat till din fest – du bestämmer vad som ska firas, resten ordnar vi! Vid catering levererar vi maten på uppläggningsfat inklusive alla tillbehör, klart att värma eller att servera direkt. Bestäm själv om du vill hämta maten eller om du vill att vi ska köra ut den dit festen ska hållas.

Hos oss kan du fira dop, bröllop, släktkalas eller ordna konferens, firmafester och studentskivor. Vi fixar din mat oavsett om du vill hålla tillställningen i vår restaurang eller någon annanstans. Vår restaurang huserar i det fina klubbhuset och här finns gott om utrymme för dina gäster. Om du förlägger festen hos oss, slipper du tänka på städning och efterarbete – du kan helt och hållet fokusera på dina gäster.

Vi har tagit fram en rad olika menyförslag att välja mellan, oavsett om du vill ha en enkel och elegant middagsbjudning eller en exklusiv gourmetmiddag. Vi kan också erbjuda härliga bufféer på olika teman – med medelhavssmaker, italienska, tyska eller asiatiska smaker. Utforska våra menyer och paket och hör av dig, så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen för dig.

Ladda ner våra menyer

Kontakta oss

Conny Simonsson, krögare
Telefon: 046-71 04 94
Mobil: 0705-44 68 56
restaurang@kavlingegk.se