Profilprodukter och prisbord

Profilprodukter och logobollar

Vår golfshop hjälper till att profilera ditt företag! Golfbollar med logotryck är alltid en uppskattad present till en golfare och ett utmärkt sätt att samtidigt sprida reklam för ditt företag. Välj mellan logotyp, ditt eget namn eller någon annan rolig symbol på golfbollen. Vi erbjuder även profilering på andra golfprodukter, t ex peggar, pennor, start kit, handdukar, kepsar eller kläder. Hör gärna av dig till Kävlinge Golfshop för en offert baserad på dina önskemål!

Golfshopen hjälper till med prisbordet

Vi hjälper gärna till att sätta ihop ett lämpligt prisbord för både små och stora tävlingar efter era önskemål och till ett bra pris. Presentkort är ett alternativ men du kan även välja produkter från vårt breda sortiment i golfshopen. Vi erbjuder ett stort utbud av golfprodukter och kläder från ledande varumärken till alla kategorier golfare som kan ingå i prisbordet – naturligtvis med bytesrätt för pristagaren.

Våra PGA Professionals Christel och Olof Jungbeck hjälper till att förgylla ditt företagsarrangemang på Kävlinge GK. När dina kollegor och kunder spelar ute på banan, tar vi hand om dem som vill prova på det här med golf.

Läs mer om vad vi kan göra för ditt företag