Nybörjarkurser – redo för golf

För dig som vill börja spela golf!

Redo för golf är vår nybörjarkurs som gör det enkelt för dig att komma igång med golfen. I kursen får du lära dig golfens alla grundslag och vi väver ihop teori med praktik på ett roligt sätt. För att få ut det mesta av kursen är det viktigt att träna själv och lägga in egna träningspass. Du lär dig de viktigaste golfreglerna ute på vår vackra bana och så fort vi bedömer att ni är redo så får ni börja med fadderronder och spel på banan. Du får självklart låna klubbor under kursen om du inte har egna.

Du kan välja mellan två olika upplägg:

Du kan anmäla dig till våra gruppkurser som startar med jämna mellanrum. Begränsat antal i varje grupp. Pris: 1.500 kr. Håll utkik i kalendarium för kursstarter!

Vill du hellre ta individuella lektioner går det också bra. Den totala utbildningstiden med instruktör är då minimum tre timmar. Upplägget tas fram i samråd med instruktör. Pris: 2.000 kr

Både gruppkurserna och de individuella lektionerna går igenom följande moment: Introduktion till spelet, putt och korta inspel, höga inspel och minisving, sving med järnklubbor, teoripass och tips för självstudier, samt sving och utslag.

Frågor och anmälan

Olof Jungbeck håller i vår golfträning för nybörjare. Ring, mejla eller besök honom i golfshopen om du vill veta mer.

olof@kavlingegk.se