Medlemsträning

Medlemsträning 2018

Undrar du varför bollen viker av åt höger efter en drive eller ett järnslag? Strävar du också efter renare bollträff, bättre spelstrategi och vassare närspel? Vill du träffa andra likasinnade medlemmar som också vill utveckla sin golf? Då ska du testa vår medlemsträning!

Vi vill uppmuntra till mer träning bland våra medlemmar då det helt enkelt är roligare att spela när man utvecklas och spelar bättre. Förutom knatte- och juniorträning erbjuder vi sedan några år tillbaka medlemsträning i grupp med utbildad golftränare.

Avrostningskurs

Den 23 mars startar vår avrostningskurs för medlemmar med Martin Abrahamsson. Kostnad för sex tillfällen är 500 kr. Träningarna körs i olika grupper måndagar 18–19, måndagar 19-20 eller torsdagar 19-20 och föranmälan görs direkt till Martin.

Martin Abrahamsson
Mobil: 0705 -22 86 45