Masters för herrar på onsdagar

Masters 9-hålstävling

På onsdagar spelar herrarna Masters som 9-håls slaggolf vid valfri tidpunkt under dagen. Markör med officiellt handicap krävs, men din markör behöver inte delta i tävlingen.

Masters är ett perfekt tillfälle för dig som vill träffa nya golfvänner eller är ny i klubben. Du är varmt välkommen att spela även om du är nybörjare och har klubbhandicap (37-54), men ditt tävlingshandicap blir som högst 36,0. Masters kan spelas av dig som är 22 år och äldre.

Övningsspel är tillåtet på hål 10-18 före tävlingsrond.

Före ronden: Anmäl dig i terminalen i receptionen eller via Min Golf. Lägg 40 kr i startavgift i ett kuvert med ditt namn på och stoppa i greenfeelådan. Om receptionen är öppen går det naturligtvis bra att betala direkt. Fyll i ditt scorekort med namn, datum och handicap.

Efter ronden: Lägg scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i greenfeelådan. Resultatet publiceras här på hemsidan, på Min Golf och på kansliets anslagstavla.

Avslutning och finalspel

Spelare som deltagit fem gånger är kvalificerad för den årliga Mastersfinalen som avslutas i restaurangen med lättare förtäring. Finalen spelas i samma handicapklasser som under säsongen. Eftermiddagsstart.

Mastersfinalen 2018: söndag den 7 oktober