Masters 9-hålstävling

På onsdagar spelar herrarna Masters som 9-håls slaggolf vid valfri tidpunkt under dagen. Markör med officiellt handicap krävs, men din markör behöver inte delta i tävlingen.

Masters är ett perfekt tillfälle för dig som vill träffa nya golfvänner eller är ny i klubben. Du är varmt välkommen att spela även om du är nybörjare eller har handicap 42,1-54,0, men ditt tävlingshandicap blir som högst 42,0. Masters kan spelas av dig som är 22 år och äldre.

Övningsspel är tillåtet på hål 10-18 före tävlingsrond.

Nytt för 2020

Före ronden: Anmälan och betalning av startavgift ska ske via Min Golf innan du påbörjar ronden. I undantagsfall kan du betala kontant i receptionen om du har jämna pengar. Eventuell avanmälan ska ske innan du påbörjar din rond. Notera att du inte kan betala startavgiften med swish! Tävlingsavgiften är 40 kr.

Fyll i ditt scorekort med namn, golf-ID, datum och HCP.

Efter ronden: Lägg scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i greenfeelådan. Resultatet publiceras här på hemsidan, på Min Golf och på kansliets anslagstavla.

Avslutning och finalspel

Spelare som deltagit fem gånger är kvalificerad för den årliga Mastersfinalen som avslutas i restaurangen med lättare förtäring. Finalen spelas i samma handicapklasser som under säsongen. Eftermiddagsstart.

Mastersfinalen är söndag 4 oktober 2020.