Korthålsbanan

Vill du pröva på om golf är något för dig? Eller för dina barn? Eller är du ute efter att förbättra närspelet? Medlem som gäst – korthålsbanan är öppen och gratis för alla.

Vår fina korthålsbana med sex inbjudande hål i längder mellan 45 och 95 meter utmanar dig och ditt närspel. Här kan nybörjaren ta sina första steg mot ett aktivt golfliv, men banans fina kvalitet tilltalar även den mer rutinerade golfspelaren som kan finslipa sitt närspel här. Det går att träna alla typer av närspelslag på korthålsbanan inklusive greenbunkerslag. Området är användaranpassat för personer med funktionsnedsättning.

Den som spelar banan har företräde framför den som tränar. Scorekort finns i receptionen.

Byggnationen av banan/träningsområdet är delfinansierad av Allmänna Arvsfonden och Riksidrottsförbundet.

Kävlinge Golfklubb

Harrievägen 120, Åboda Gård