fbpx

Senioronsdag

Laddar event
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Senioronsdagar är öppet för alla medlemmar i klubben som är 50+. Det är valfritt om du vill tävla eller enbart spela sällskapsgolf.

Obs! Samling på gården senast en kvart innan startskottet går!

Före ronden: Lämna ett ifyllt scorekort och 30 kr i startavgift till startern. Fyll i ditt scorekort med namn, datum och HCP. Efter ronden lägger du scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i greenfeeinkastet. Resultatet publiceras på Min Golf, klubbens hemsida och på anslagstavlan i receptionen. Om du inte vill vara med och tävla, är startavgiften 10 kronor.

Vi varierar tävlingen lite under säsongen och spelar bland annat korthålstävling, lagtävling och spel från annan tee. Läs mer om senioronsdagarna för att se vilka datum det är specialtävlingar.

Seniorernas onsdagstävling gör uppehåll 1 maj, 8 maj (spelas 7 maj), 12 juni, 26 juni, 10 juli samt 25 september!

Information om startförbud
På senioronsdagarna startar alla samtidigt på hål 1 och hål 10-18 (begränsad shotgun). Du som vill ut och spela på egen hand dessa morgnar, får endast starta från hål 1 senast tio minuter innan seniortävlingen drar igång. Därefter råder startförbud fram till dess att alla i startfältet passerat hål 1, ca 1.5 timme efter kanonstarten.

Kävlinge GK