• Det här evenemang har passerat.

Masters för herrar

|Återkommande Evenemang (Se alla)
Weekly on the same day until 20 September 2017

På onsdagar spelar herrarna Masters som 9-håls slaggolf. Masters är ett perfekt tillfälle för dig som vill träffa nya golfvänner eller är ny i klubben. Du är varmt välkommen att spela även om du är nybörjare och har klubbhandicap (37-54), men ditt tävlingshandicap blir högst 36,0. Masters kan spelas av dig som är 22 år och äldre.

Masters spelas i tre olika HCP-klasser efter tilldelade slag: A 0-12, B 13-20, C 21-41.

Masters på onsdagar spelas vid valfri tidpunkt under dagen med markör. Markören behöver inte själv deltaga i tävlingen. Övningsspel är tillåtet på hål 10-18 före tävlingsrond.

Före ronden: Anmäl dig i terminalen i receptionen eller via Min Golf. Lägg 30 kr i startavgift i ett kuvert med ditt namn på och stoppa i greenfeelådan. Om receptionen är öppen går det naturligtvis bra att betala direkt. Fyll i ditt scorekort med namn, datum och HCP.

Efter ronden: Lägg scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i greenfeelådan. Resultatet publiceras här på hemsidan, på Min Golf och på kansliets anslagstavla.

Spelare som deltagit fem gånger är kvalificerad för den årliga Mastersfinalen som spelas i början av oktober.

Datum:
Evenemang Categories: