Golfträning för juniorer 2019

Denna träning är främst till för barn och ungdomar i åldern 11-21 år. Vi tränar alla slag som finns i golfen. Du behöver vara medlem i klubben och du måste ha egen utrustning.

Vi planerar åtta tillfällen på våren och åtta tillfällen på hösten i olika grupper beroende på hur många som anmäler sig.

Vad kostar juniorträningen?

För juniorer 11–15 år kostar träningen 900 kr för hela året. För juniorer 16–21 år ingår träningen i medlemsavgiften till golfklubben.

För att delta i träningen krävs medlemskap i golfklubben. Medlemskap upp till och med 15 år kostar inget om man ingår i en träningsgrupp. 16–21 år kostar 1500 kr/år och då ingår träningen.

Tränare

Martin Abrahamsson

martin@kavlingegk.se

Anmälan och betalning

Betalning sker, efter anmälan, i kansliet med kort eller genom inbetalning till bankgiro 5635-5589 innan träningen startar. Ange namn och födelseår på betalningen.

Anmälan till juniorträningen