Juniorträning 2017

Hos oss finns något för alla som vill träna och ha kul med golfen.

Golfträning för juniorer 2017

Denna träning är främst till för barn och ungdomar i åldern 11-21 år. Vi tränar alla slag som finns i golfen. Du behöver vara medlem i klubben och du måste ha egen utrustning.

Vi planerar åtta tillfällen på våren och sju tillfällen på hösten och i fyra olika grupper:

Sommarlovsträning för alla grupper:

• Torsdagar kl 16-18 (22 juni-10 augusti, ej 6 juli och 13 juli då vi har golfvecka och arrangerar dagläger)

Höstträning oktober för alla grupper:

• Lördagar kl 13.00- (7 oktober-21 oktober)

Håll koll på juniorernas kalender!

Gruppindelning och schema

Gruppindelning och tider publiceras här senast 5 dagar innan träningsstart.

Vad kostar juniorträningen?

För juniorer 11-15 år kostar juniorträningen 800 kr/helår. För juniorer 16-21 år ingår träningen i medlemsavgiften till golfklubben. För att medverka på juniorträningen krävs medlemskap i golfklubben. Medlemskap upp till och med 15 år kostar 200 kr/år och 16-21 år kostar 1800 kr/år.

Anmälan och betalning

Sista anmälningsdag till juniorträningen meddelas senare.

Betalning sker i kansliet med kort eller genom inbetalning till bankgiro 5635-5589 innan träningen startar. Ange namn och födelseår på betalningen.