Golfträning för juniorer hösten 2020

För dig mellan 12-21 år som vill träna mer regelbundet. All träning sker i grupp.

Första gruppen är för dig som håller på att ta eller precis tagit grönt kort. (Hcp 36-54) Andra gruppen är en fortsättning (hcp 0-36)

Hösttermin: tisdagar och torsdagar 18 augusti–22 oktober kl. 17.00-18.15 eller 18.15-19.00. Informationsmöte för juniorer och vuxna den 18 augusti kl.18.00-18.30

Anmälan sker terminsvis.

Träningen omfattar totalt tio veckor. All Samling på innergården. Om du vill anmäla dig efter terminsstart tag kontakt med juniorkommittén eller tränare innan.

Under året finns det möjlighet att testa på att tävla både enskilt och i Matchligan-ligan mot andra klubbar.

Pris:
Ålder 11–15 år kostar träningen 900 kr för hela året. Plus klubbmedlemskap som upp till och med 15 år, kostar 200kr. För juniorer 16–21 år ingår träningen i medlemsavgiften till golfklubben. (För vissa aktiviteter så som läger och utflykter kan det tillkomma kostnader.)

Nyhet!
För juniorer och yngre seniorer ålder 13-24år med max 15 i hcp startar nu en träningsgrupp. Passar dig som har starka ambitioner med ditt golfspel och vill satsa. Denna träning läggs utöver tisdags och torsdags träningen. Kontakta juniorkommittén för mer info.

Tränare

Juniorträningen leds av utbildad PGA-tränare från Niblick Golf Academy.

junior@kavlingegk.se

Gå med i vår Facebook-grupp:
Juniorerna – Kävlinge Golfklubb

Anmälan och betalning

Betalning sker, efter anmälan, i kansliet med kort eller genom inbetalning till bankgiro 5635-5589 innan träningen startar. Ange namn och födelseår på betalningen.

Kontakta oss via junior@kavlingegk.se om du har frågor om juniorträningen.