Hyr klubbor, vagn eller golfbil

Hyr en golfvagn

Om du behöver en vagn under din golfrunda, så kan du hyra en i golfshopen. Vi har fina och moderna trehjulsvagnar som du skjuter framför dig till uthyrning. Vagnarna är utrustade med fotbroms, en korg samt en koppling till egen paraplyhållare.

50 kr/vagn

Hyr golfklubbor

Tog du inte med dig klubborna? Inga problem – hyr utrustningen hos oss! Kontakta golfshopen och boka innan du kommer, så vi hinner förbereda din utrustning. Vid bokning uppge ditt golf-ID och spelhandicap. I setet ingår klubbor, bag och vagn.

200 kr/golfset

Hyr en golfbil

Hos oss behöver du inte läkarintyg för att få hyra golfbil, men du ska vara över 18 år och ha körkort. Kontakta receptionen och boka en golfbil i god tid före din runda, så du är säker på att det finns en golfbil tillgänglig när du kommer. Med läkarintyg får du rabatt.

250 kr för gäster, 200 kr med läkarintyg

150 kr för medlemmar, 100 kr med läkarintyg