Hyr klubbor, vagn eller golfbil

Hyr en golfvagn

Behöver du en vagn under din golfrunda? Då kan du hyra en vagn i golfshopen. Vi hyr ut fina och moderna trehjulsvagnar som du skjuter framför dig. Vagnarna är utrustade med fotbroms, en korg samt en koppling till egen paraplyhållare.

Pris: 50 kr/vagn

Hyr golfklubbor

Tog du inte med dig klubborna? Det är inga problem, du kan hyra klubbor hos oss. Kontakta shopen och boka innan du kommer, så vi hinner förbereda din utrustning. Vid bokning uppge ditt golf-ID och spelhandicap. I setet ingår klubbor, bag och vagn.

Pris: 200 kr/golfset

Hyr en golfbil

För att få hyra golfbil måste du vara över 18 år och ha körkort. Kontakta receptionen och boka en golfbil i god tid före din runda, så du är säker på att det finns en golfbil tillgänglig när du kommer. Med läkarintyg får du 50 kr rabatt.

Pris gäster: 300 kr
Pris medlemmar: 200 kr