Grön torsdag – för nybörjare

Steget efter nybörjarkursen

När du har gått klart din nybörjarkurs för grönt kort är det dags att bege sig ut på banan på allvar. Under säsongen arrangerar vi det vi kallar “Grön torsdag”, där du träffar andra golfare som nyligen gått sin utbildning. Under översyn av faddrar, ger ni er ut tillsammans på banan för att lära er hur golfspelet på banan går till. Faddrarna hjälper till och delar med sig av golfetikett och förklarar regler och situationer som kan uppstå. På köpet kommer du ut och spelar golf. Övning ger färdighet!

Aktuella torsdagar och tider för samling, hittar du i vårt kalendarium.

Kom in i klubben!

Grön torsdag arrangeras av klubbens medlemskommitté och våra populära faddrar Kaj Göransson och Marika Hansson, som gör allt för att du ska trivas i vår klubb. I år får de även hjälp av Magnus Lindgren som själv varit med på Grön torsdag.

Att vara med på Grön torsdag kostar inget för dig som är medlem i klubben. Du som ännu inte blivit medlem, betalar 150 kr i greenfee per gång.

Din anmälan gör du till klubbens kansli antingen via 046-73 62 70 eller kansli@kavlingegk.se.