Golfveckan

Kävlinge GKs golfvecka

Att tävla är en del av idrotten, oavsett om du gör det mot dig själv eller mot andra. Som tradition har vi ett gediget tävlingsprogram som varje år kulminerar med vår golfvecka som lockar omkring 800 deltagare. Det är under denna vecka många tar semester för att kunna delta i så många tävlingar som möjligt och uppleva den gemenskap som golfveckan innebär.

Utbudet av tävlingar varierar. Under veckan korar vi en inofficiell puttmästare, vi utmanar vårt närspel på korthålsbanan och vi spelar singeltävling. Är du hellre en lagspelare så kan du ställa upp i våra partävlingar. Golfveckan avslutas med en gemensam fest där alla veckans tävlingar diskuteras under trevliga sociala former med middag och musik.

Tävlingsprogram

Hitta event

Kommande event › Golfvecka

• Inga matchande event listade under Golfvecka. Visa hela kalendern för att se en fullständig lista med event.

event List Navigering

Tävlingsledare

Kontakta tävlingsledningen som befinner sig på kansliet under den aktuella tävlingsdagen om du har frågor kring din starttid, får akut förhinder eller har någon annan fråga kring tävlingen.

Tävlingsledare 2018 (pdf)

Telefon tävlingsdagen: 0728-57 62 73

Spelformer

Vid flera av de golftävlingar som arrangeras av klubben spelas ofta scramble, greensome eller andra roliga lagtävlingar. Men förutom dessa, så finns det en rad olika spännande spelformer som du kan variera din golfrunda med tillsammans med dina vänner.

Förklaring av olika spelformer

Vanliga frågor och svar

Har du aldrig spelat golftävling tidigare, eller bara vid något enstaka tillfälle? Vill du komma ut på golfbanan och lära känna nya människor? Hur duktig behöver man vara för att spela tävling? Här hittar du svaren på dina frågor!

FAQ – vanliga frågor och svar