Kävlinge Golfshop

Golfshop med allt du behöver

Hos oss kan du känna dig trygg som kund! Vi som arbetar i butiken är välutbildade PGA-tränare och det är vi som har drivit golfshopen ända sedan klubben öppnade för spel 1991. Vi har en gedigen fackkunskap och kan ge dig de bästa råden om din utrustning.

Här hittar du ett stort urval av klubbor som du kan få låna och testa innan du bestämmer dig. Vi har alla de hjälpmedel som behövs för att göra en custom fitting där vi provar ut klubbor som är specialanpassade för just dig. Köper du utrustning av oss ingår utprovningen utan extra kostnad.

Verkstad

I vår golfverkstad hjälper vi dig med både grepp- och skaftbyte när det är dags att vårda om dina klubbor. Vi har grepp som matchar din handstorlek i olika färger och modeller. Vi justerar även din utrustning efter dina personliga förutsättningar. Vi kortar och förlänger klubbor och kan också anpassa dem så att du har rätt loft och lie för optimal prestanda.

Profilprodukter och logobollar

Vi hjälper till att profilera ditt företag! Golfbollar med logotryck är alltid en uppskattad present till en golfare och ett utmärkt sätt att samtidigt sprida reklam för ditt företag. Du kan också profilera ditt företag på andra golfprodukter, t ex peggar, pennor, start kit, handdukar, kepsar eller kläder. Kontakta oss för en offert!

Vi hjälper till med prisbordet

Vi sätter gärna ihop ett lämpligt prisbord för både små och stora tävlingar efter era önskemål och till ett bra pris. Presentkort är ett alternativ men du kan även välja produkter från vårt breda sortiment i golfshopen – naturligtvis med bytesrätt för pristagaren.

Följ shopen i sociala medier

Följ golfshopen på Facebook eller Instagram och håll dig uppdaterad om nyheter i butiken!

Aktuella öppettider

April – augusti

Måndag–torsdag kl. 10–18
Fredag kl. 10–17
Lör–sön, helgdagar kl. 9–16

Vi öppnar 30 minuter före tävlingsstart vid tävlingar på klubben.

Kävlinge Golfshop

PGA Professionals