Kävlinge Golfshop

Golfshop med allt du behöver

Kävlinge Golfshop tillhör en av södra Sveriges mest välsorterade golfbutiker. Vi erbjuder ett stort utbud av golfprodukter till alla kategorier golfare samt snygga och funktionella kläder från ledande varumärken. Förutom utrustning till ditt golfspel och kläder för alla väder, kan du även köpa presentkort till valfritt belopp. Presentkortet gäller i vår butik men kan också utnyttjas för golflektioner.

Hos oss kan du känna dig trygg som kund! Vi som arbetar i butiken är båda välutbildade PGA-tränare och det är vi som har drivit Kävlinge Golfshop ända sedan klubben öppnade för spel 1991. Vi har en gedigen fackkunskap och kan ge dig de bästa råden om din utrustning. Här finns ett stort urval av klubbor som du kan få låna och testa innan du bestämmer dig. Vi har naturligtvis alla de hjälpmedel som behövs för att göra en custom fitting där vi provar ut klubbor som är specialanpassade för just dig. Köper du utrustning av oss ingår utprovningen utan extra kostnad.

Följ oss på Facebook eller Instagram och håll dig uppdaterad om nyheter i butiken!

Fräscha upp dina klubbor i vår golfverkstad!

I vår golfverkstad hjälper vi dig med både grepp- och skaftbyte när det är dags att vårda om dina klubbor. Vi har grepp som matchar din handstorlek i olika färger och modeller. Vi justerar även din utrustning efter dina personliga förutsättningar. Vi kortar och förlänger klubbor och kan också anpassa dem så att du har rätt loft och lie för optimal prestanda och glada golfslag. En test för att se om du har rätt lie gör vi snabbt och enkelt på rangen eller i vår inomhushall.

Abacus

Lör–sön, helgdagar kl. 10–14

Stängt

Öppet efter överenskommelse

Vid tävlingar på klubben öppnar shopen 30 minuter före tävlingsstart.

Kävlinge Golfshop

PGA Professionals