Utveckla ditt spel

Utveckla ditt golfspel med hjälp av utbildade PGA-tränare. Från och med i år utökar vi arsenalen med tränare från Niblick Golf Academy som komplement till Olof Jungbeck. Tränarna från Niblick erbjuder olika tillfällen med gruppträning för medlemmar under säsongen, men de kommer även vara tillgängliga för enskilda lektioner. Olof kommer att ha fokus på nybörjarträning och lektioner.

Med hjälp av en launch monitor analyserar vi dina slag och tittar bland annat på svinghastighet, svingspår och bollträff vid en utrustningslektion. Utifrån den informationen kan vi göra justeringar av dina befintliga klubbor eller få svar på vilken klubba du behöver komplettera ditt set med. Vid en tekniklektion utgår vi från dina mål med golfen och vad du behöver träna på för att blir bättre. Vi har möjlighet att videofilma din sving och återkopplar med analys och tips, som hjälper dig vid egenträning.

Vi återkommer med uppdaterad prisinformation inom kort.

Boka lektion

Olof Jungbeck