Golflektioner och lektionspaket

Är du nöjd med dina utslag? Blir det så få puttar som du har tänkt? Hur känns inspelen? Vilken klubba bävar du för att ta upp ur bagen? Vilka än dina svar är, finns det alltid något att förbättra. Oavsett vad just du behöver för att bli en bättre golfspelare har vi kunskapen och tekniken för att hjälpa dig. Om du har viljan och rätt utrustning så lovar vi att göra dig till en bättre golfspelare. Lektionspaketen är individuella och du bestämmer själv om vi ska lägga fokus på sving eller någon typ av närspelsslag.

Utrustningslektion

Med hjälp av en s.k. launch monitor/flight scope analyserar vi dina slag och tittar bland annat på svinghastighet, svingspår och bollträff. Utifrån den informationen kan vi göra justeringar av dina befintliga klubbor eller få svar på vilken klubba du behöver komplettera ditt set med. Ska du köpa nya klubbor bör du verkligen unna dig att testa klubborna i en launch monitor innan du bestämmer dig för vilka klubbor du vill ha. Det kommer du spara både pengar och slag på.

Tekniklektion

Vi träffas och diskuterar dina mål med golfen och vad du behöver träna på för att blir bättre. Många tränar på egen hand och hittar egna tekniker som funkar ibland, men inte alltid. Vi hjälper dig hitta rätt teknik. Vi har möjlighet att videofilma din sving och återkopplar med analys och tips genom e-post, som hjälper dig vid egenträning.

Golflektioner en person

• 350 kr för 25 minuter
  • 700 kr för 50 minuter
  • 1300 kr för lektionspaket 4×25 minuter
  • 1900 kr för lektionspaket 6×25 minuter

Spellektion med spelanalys

Här spelar vi på banan och du kan få hjälp med bl.a. spelstrategi och klubbval för att förbättra din golf. Prisexempel:

• 900 kr för spel 6 hål (ca 1,5 timme)

Golflektioner två personer

• 900 kr för 60 minuter

Gruppträning 4-6 personer

Här är ett alternativ till dig som gärna tränar i grupp. Samla ihop några vänner och boka en tid som passar er.

• 250 kr/person för 60 minuter