Golfkul för juniorer hösten 2020 – Golfäventyret!

Höstterminen: söndagar 23 augusti–18 oktober kl 12-15

Är du mellan 6 och 13 år och vill ta grönt kort och lära dig hur man spelar golf och ha kul?
På träningen tränar vi olika övningar från Svenska Golfförbundets häfte ”Golfäventyret”. Du får gärna ta med dig egna klubbor. Annars finns det klubbor att låna.

Golfkul är uppdelat i tre grupper:
Grupp 1 – Ny på golfkul!
Grupp 2+3 Fortsättning på golfkul

Anmälan sker terminsvis. Träningen omfattar totalt nio söndagar per termin.

Under året finns det möjlighet att testa på att tävla både enskilt och i Scramble-ligan mot andra klubbar.

(En lektion är 55 minuter med start varje heltimme. Samling på innergården)

Pris:
Golfkul för juniorer kostar 450 kr/termin. För att delta krävs medlemskap i golfklubben. Medlemskap för barn och ungdomar upp till och med 15 år, kostar 200kr. (För vissa aktiviteter så som läger och utflykter kan det tillkomma kostnader.)

Golfhäftet Golfäventyret ingår.

Tränare

De yngsta tränas av vuxna och juniorledare. De lite äldre grupperna tränas av PGA-utbildad tränare tillsammans med juniortränare från Niblick Golf Academy.

junior@kavlingegk.se

Gå med i vår Facebook-grupp:
Juniorerna – Kävlinge Golfklubb

Anmälan och betalning

Betalning sker, efter anmälan, i kansliet med kort eller genom inbetalning till bankgiro 5635-5589 innan träningen startar. Ange namn och födelseår på betalningen.

Anmälan till Golfkul