Golfkul för barn

På Kävlinge GK vill vi att alla golfare ska trivas oavsett ålder. Du som är junior kan spela, träna eller bara hänga med kompisar på klubben. Alla är välkomna!

Golfkul på söndagar 2017

Denna träning är främst till för barn i åldern 6-13 år. Vi tränar alla slag som finns i golfen men med fokus på att ha så kul som möjligt. Vi använder anpassad träningsutrustning men barnen tar med sina egna klubbor. Skulle du inte ha egen utrustning, finns det klubbor att låna.

De yngsta barnen tränar kl. 10-11 och därefter följer de andra grupperna, beroende på antalet anmälningar. Anmälan sker terminsvis. Träningen omfattar totalt sex söndagar per termin.

• Vårtermin: söndagar 7 maj – 11 juni
  • Hösttermin: söndagar 20 augusti – 24 september

Golfkul på söndagar kostar 400 kr/termin

För att delta i Golfkul för barn krävs medlemskap i golfklubben. Medlemskap för barn och ungdomar upp till och med 15 år, kostar 200 kr/år.

Gruppindelning och schema

Gruppindelningar och tider meddelas här på hemsidan senast 5 dagar innan terminsstart.
Golfkul vårtermin 17 Gruppindelning

Anmälan och betalning

Sista anmälningsdag till vårens golfkul är den 16 april.
Anmälningsförfrågan efter 16 april görs direkt till vår shop 046-710430.

Betalning sker i kansliet med kort eller genom inbetalning till bankgiro 5635-5589 innan träningen startar. Ange namn och födelseår på betalningen.