Loading...
Kävlinge Golfkrog

Dagens 17-21 september

Måndag
Varmrökt skånskt fläsk med syrad blomkål, senap och potatis.

Tisdag
Hemrökt lax med lakrits, fänkål, makrillrom och potatispuré.

Onsdag
Kalvfärslimpa med rotselleri, confiterad lök, rostat vete och smörad buljong.

Torsdag
Fläsklägg med zucchini, persilja, rökt grädde och gnocchi.

Fredag
Boeuf Bourguignon med svamp, lök, rökt fläsk och potatispuré.

***

Veckans vegetariska
Rotselleri med curry, matvete och paprika.

***

99 kr

A la carte meny

Serveras måndag-söndag 11.30-17.30

Kycklingvingar 50 kr
Lökringar 30 kr
Ölkorv 65 kr
Kycklinglevermousse 85 kr
Grov lantpaté 95 kr
Burgare 130 kr
Räkmacka 145 kr
Caesarsallad 129 kr
Klubbmacka 70 kr

Öppettider

1 juli-30 september
Alla dagar 9-18

Dagens lunch serveras 11.30-14

Kiosken

16 augusti – 31 oktober
Lör-sön 9.30-18

Kontakt

Micela Beckdahl
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen tillsammans med Micela Beckdahl från och med denna säsong. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté, Skissernas museum och Flädie Mat & Vingård.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!

Kävlinge GK