Loading...
Kävlinge Golfkrog

Dagens 21-25 maj

Måndag
Lasagne på högrev, tomat, rödlök och körvel.

Tisdag
Spätta, morot, citron, brynt smör och pepparrot.

Onsdag
Kryddstekt majskyckling, mungbönor och pumpa.

Torsdag
Sejfilé, bakad gul lök, dill och gröna ärtor.

Fredag
Rimmad spetsbringa, rostad kål, gula ärtor och persiljevelouté.

***

Veckans vegetariska
Linsgryta på rotfrukter och tomat med färskost.

***

99 kr

A la carte meny

Serveras måndag-söndag 11.30-17.30

Räkmacka 145 kr
Caesarsallad 129 kr
Burgare 130 kr
Paj 125 kr
Soppa 125 kr

Öppettider

1-31 maj
Alla dagar 9-18

1 juni-31 juli
Alla dagar 9-20

Dagens lunch serveras 11.30-14

Kiosken

1 maj-14 juni
Lör-sön 9.30-18

15 juni-15 augusti
Mån-sön 9.30-18

Kontakt

Micela Beckdahl
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen tillsammans med Micela Beckdahl från och med denna säsong. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté, Skissernas museum och Flädie Mat & Vingård.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!

Kävlinge GK