Dagens 19-23 augusti

105 kr

Måndag
Karré, kryddbakad och lättrökt, picklad och bränd spetskål. Inlagd rödlök och potatis

Tisdag
Chili på skånsk oxe och fläsk, gräddfil, lime och persilja

Onsdag
Friterad torsk med mango, rödlök, koriander och chili

Torsdag
Lammfärs med sesamvinägrett, kikärtor och spiskummin

Fredag
Ryggbiff med bränd tomat, sardeller, kryddsmör och friterad potatis

***

99 kr

Gröna alternativet
Gnocchi, polentagnocchi, blomkål, tryffel, spenat och örter

***

Öppettider

Maj-September:
Sön-Tor 9-18
Fre-Lör 9-17

Kiosken

Juni-Augusti: Alla dagar kl. 9.30-17

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!