Dagens 17-20 juni

105 kr

Måndag
Majskycklingbröst med rörörda lingon, blomkål, gräddsås och kokt potatis

Tisdag
Griskind med kålrabbi, sotad gurka, salvia och citronmayo

Onsdag
Havskatt, sommarkål, grädde, libbsticka och torkad tomat

Torsdag
Lasagne, crudite på kål och rötter, permesan och creme fraiche

Fredag
Midsommarafton håller krogen stängt

***

99 kr

Veckans gröna
Ravioli, tomat, zucchini och lök

***

Öppettider

Maj-September:
Sön-Tor 9-18
Fre-Lör 9-17

Kiosken

Maj: Helgdagar kl. 10-16
Juni-Augusti: Alla dagar kl. 9.30-17

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!