Dagens 21-25 oktober

105 kr

Måndag
Långbakat rökt fläsk, inlagda betor, beurre blanc och senap

Tisdag
Kalvfärslimpa, gräddstuvad blomkål. muskot och brynt champinjon

Onsdag
Halstrad lax. brysselkål, schalottenlök, citronmayo och kokt potatis

Torsdag
Stekt rimmat fläsk, löksås, rårörda lingon och kokt potatis

Fredag
Gulasch på skånskt högrev, syrad grädde och potatispuré

***

99 kr

Gröna alternativet
Pasta Linguine, crème på spenat, brynt svamp och svartkål

***

Öppettider

Oktober: Alla dagar 9-15

Kiosken

Oktober: Helgdagar kl. 10-15

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!