Dagens 15-19 april

105 kr

Måndag
Stekt fläsk med löksås, lingon och kokt potatis

Tisdag
Majskyckling med bulgur, cheddar, rostad svamp och dragonmayo

Onsdag
Kolja med bränd kål, picklade kålrot, skaldjursvelouté och potatispuré

Torsdag
Lammlägg med jordärtskocka, palsternacka, smörad buljong och belugalinser

Fredag
Påskbuffé (special pris)

***

99 kr

Veckans vegetariska
Ravioli med ramslökspesto, spenat och brynt champinjon

***

Öppettider i april

Alla dagar kl. 9-16

Kiosken i april

Helgdagar kl. 10-15

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!