Loading...
Kävlinge Golfkrog

Dagens 5-9 november

Måndag
Stängt

Tisdag
Salcicca serveras med marmelad på lök och oxmärg, samt vitkål och rostad potatis.

Onsdag
Pluma av skånsk gris, serveras med Hällestadsvamp, inlagda senapsfrön och salvia.

Torsdag
Spättafilé med fänkål, potatispuré, gräslök och vitvinssås.

Fredag
Bräserat fläsklägg med grönkål, rostad vitlök och belugalinser i smörad buljong.

***

Veckans vegetariska
Cassoulet på bränd tomat, puylinser, picklad kål och bakad zucchini.

***

99 kr

Öppettider

30 oktober- 30 november
Tisdag-fredag 9-15

Dagens lunch serveras 11.30-14

Kiosken

Stängd för säsongen

Kontakt

Mathias Nolin
046-71 04 94
krog@kavlingegk.se

Kontakta oss om du vill att vi ska ordna din festmat!

Om vår krögare

Mathias Nolin driver golfkrogen från och med säsongen 2018. Vi tar med oss erfarenheter från Tegnérs Matsalar, Boule Bar, Meat’d Paté och Skissernas museum.

Vår filosofi utgår ifrån klubbens inriktning mot idrott och hälsa med passion för mat lagad från grunden efter säsong, närodlat och zero waste.

Välkomna!

Kävlinge GK