Vanliga frågor och svar om tävlingar

Vanliga frågor och svar om tävlingar

Nyfiken på att tävla?

Det finns många skäl till att spela en tävling, men framför allt är det roligt och just tävlingsmomentet är själva nerven i golfen. Det är ett sätt att träffa nya vänner och utvidga ditt sociala nätverk på vår golfklubb.

Att tävla kan vara ett sätt att få spela en ny bana mot en lägre greenfeeavgift, det garanterar dig en starttid och du får spela en bana som är i god kondition och preparerad för tävling.

Du kan vara med i de allra flesta tävlingar, oavsett hur duktig du är. Det spelar ingen roll om du är en komplett nybörjare eftersom de flesta tävlingar är indelade i olika handicapklasser. För din egen utveckling är det ett sätt att mäta dig själv under press, en sätt att gå vidare till finalspel, ett sätt att pröva olika spelformer och du har chans att vinna pris. Att spela en golftävling sätter etik och moral på prov och det är roligt att spela olika slags tävlingar med olika inriktningar och spelformer, lag eller individuellt.

Och en sak till, det är inte så allvarligt som det låter att spela en golftävling. Ha det så kul!

Vanliga frågor och svar

Hur anmäler jag mig?

Leta upp tävlingen du är intresserad av i vårt tävlingsprogram. När tävlingen är öppen för anmälan syns det en anmälningsknapp som tar dig till Min Golf, där du loggar in med ditt Golf-ID och anmäler dig. Du kan också kontakta kansliet så hjälper de dig.

Hur gör jag om jag får förhinder att vara med i tävlingen?

Innan anmälningstiden har gått ut för tävlingen kan du själv logga in på Min Golf och avanmäla dig. Efter det att anmälningstiden har gått ut måste du kontakta tävlingsledningen. I vissa fall kan det innebära att du ändå måste betala anmälningsavgiften för tävlingen.

Du hittar kontaktuppgifter till tävlingsledningen för varje tävling på samma sida som vårt tävlingsprogram.

Vad kostar det att spela en tävling?