En modern golfbana som utmanar alla

Kävlinge GK strävar efter att hålla så hög kvalitet på banan som möjligt för att ge medlemmar och gäster en härlig golfupplevelse. Nya medlemsgrupper och större konkurrens om medlemmar kräver en intressantare golfbana. Större konkurrens kräver också bättre och jämnare kvalitet.

Vi har en tydlig utvecklingsplan som fokuserar på att utveckla en modernare golfbana. Till en bana som är rolig och utmanande för många golfare vare sig man är man, kvinna, junior, nybörjare eller elitspelare.

Vi vill skapa en rättvisare bana med färre dolda hinder och vi vill utveckla banan så att den blir så kostnadseffektiv att driva som möjligt.

Ladda ner Masterplan bana 2019–2028

Skötselnivåer

Vi har definierat olika skötselnivåer och kallar dem brons, silver och guld. Kävlinge GK har idag en sammantagen skötselnivå likvärdig med silver.

Skötselnivåer