Damernas tisdagstävlingar

9-hålstävling för damer

På tisdagar spelar damerna 9-hål slaggolf vid valfri tidpunkt under dagen. Att spela damernas tisdagstävling är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben och det är också en bra början om man vill testa på det här med att tävla. Du behöver inte föranmäla dig och många som deltar åker ut på klubben direkt efter jobbet på eftermiddagen, så du behöver inte vänta länge på att gå ihop med någon.

Övningsspel är tillåtet på hål 10-18 före tävlingsrond.

Klasser 2018: D1 –23,0 D2 23,1–

Före ronden: Anmäl dig i terminalen i receptionen eller via Min Golf. Lägg 40 kr i startavgift i ett kuvert med ditt namn på och stoppa i greenfeelådan. Om receptionen är öppen går det naturligtvis bra att betala direkt. Fyll i ditt scorekort med namn, datum och HCP.

Efter ronden: Lägg scorekortet, påskrivet av dig och din markör, i greenfeelådan. Du hittar resultatet via Min Golf, på vår hemsida och på anslagstavlan i receptionen.

Idealrundan

Idealrundan är en deltävling som spelas under tisdagstävlingarna. Det är en form av eclectic där du själv registrerar dina resultat per hål. Du kan gå med när som helst under säsongen. Tävlingsavgiften för Idealrundan är 60 kr (för hela säsongen), vilket betalas i receptionen i samband med att du ska spela en tisdagstävling.

Efter avslutad tävlingsrond registrerar du dina resultat per hål med hjälp av färgmarkeringar vid anslagstavlan i receptionen. När du spelar din nästa tisdagstävling, så registrerar du de resultat som är bättre än föregående runda. Och så vidare. Bästa brutto- och nettoresultat får pris vid damernas höstavslutning 23 september.