Camping

Vår camping är placerad nära klubbhusområdet med bra tillgänglighet till toalett och dusch, omklädningsrum, bastu och påfyllning av vatten. El ingår i dygnspriset.

Camping

Camping från 150 kr/dygn

Ju mer du spelar golf hos oss i samband mer din vistelse, desto bättre pris på campingen!

De dagar du spelar golf på vår bana, betalar du 150 kr/dygn och ekipage. De dagar du inte spelar golf men står uppställd på vår camping, betalar du 250 kr/dygn. Campare som inte spelar alls på vår bana men som vill övernatta på vår camping, betalar 350 kr/dygn.

Vi erbjuder även långtidsvistelser till förmånliga priser – kontakta oss för mer information!

Vid ankomst

Uppställningsområdet ligger i direkt anslutning till parkeringen och kiosken och är enkelt att hitta till vid ankomst. Ring gärna innan ankomst för att säkerställa att det finns en plats ledig. Under sommarmånaderna kan vi inte garantera plats utan förbokning.

Kävlinge som utgångspunkt

Från golfklubben tar du dig lätt in till centrala Kävlinge med bil och cykel på 5-10 minuter. Därifrån tar du smidigt tåg in till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn för shopping och kulturliv under din vistelse i Skåne.

Planera tågresan med Skånetrafiken.

Turistinformation

Kävlinge Turistbyrå