Camping på Kävlinge GK

Vår camping är placerad nära klubbhusområdet med bra tillgänglighet till toalett och dusch, omklädningsrum, bastu och påfyllning av vatten. Området rymmer 10-12 husvagnar och husbilar och el ingår i dygnspriset.

Camping från 150 kr/dygn

Ju mer du spelar golf hos oss i samband mer din vistelse, desto bättre pris på campingen! De dagar du spelar golf på vår bana, betalar du 150 kr/dygn och ekipage. De dagar du inte spelar golf men står uppställd på vår camping, betalar du 250 kr/dygn.

För dig som inte spelar golf men vill övernatta på vår gemytliga camping, tar vi ut en avgift på 350 kr/dygn.

Vi erbjuder även långtidsvistelser till förmånliga priser – kontakta oss för mer information!

Vid ankomst

Uppställningsområdet ligger i direkt anslutning till parkeringen och kiosken och är enkelt att hitta till vid ankomst.  Ring gärna innan ankomst för att säkerställa att det finns en plats ledig. Under sommarmånaderna kan vi inte garantera plats om ni inte förbokat.

Kävlinge som utgångspunkt

Från Kävlinge Golfklubb tar du dig lätt in till centrala Kävlinge med bil och cykel på 5-10 minuter. Därifrån tar du smidigast tåg in till större städer såsom Lund, Malmö eller en härlig sommarkväll i Köpenhamn. Tåget till Lund tar endast 10 minuter och du kan befinna dig i centrala Köpenhamn på bara en timme. Besök Skånetrafikens hemsida för planering av tågresan.

Turistinformation

Kävlinge Turistbyrå