Seniorernas utbytestävling TREKLUBBSLAGET 13 maj

Idag har årets första deltävling i TREKLUBBSLAGET (Kävlinge GK, Örestads GK och Romeleåsens GK) spelats på Kävlinge. Totalt antal deltagare var 95 varav 36 kom från Kävlinge, 36 från Örestad och 23 från Romeleåsen.

Banans skick fick mycket beröm vilket alltid gläder. Här får banpersonalen och alla ideella krafter suga i sig av berömmet.

Totalt delades 16 priser ut, 8 i A-klassen och 8 i B-klassen. Örestad var outstanding i A-klassen, 5 priser, medan Kävlinge var outstanding i B-klassen, 6 priser.

I A-klassen placerade sig följande Kävlingespelare;

plats 7 – Per-Olof Andersson 79 slag SHCP

plats 8 – Kenneth Lindskog 79 slag

I B-klassen placerade sig följande Kävlingespelare;

plats 1 – Kjell E Andersson 73 slag SCHP

plats 2 – Björn Björnsson 73 slag

plats 3 – Per Persson 75 slag SCHP

plats 4 – Rudiger Kaiser 75 slag

plats 5 – Ola Kurki 76 slag SCHP

plats 7 – Maria Björnsson 76 slag

Lagtävlingen vanns av Kävlinge på 920 slag, tvåa blev Örestad på 937 slag och på tredje plats kom Romeleåsen med 971 slag. Kävlinges vinstmarginal, 17 slag, blev något mindre än vanligt så vi får nog kämpa ordentligt vid de återstående matcherna, Örestad den 20 augusti och Romeleåsen den 17 september, om vandringspriset ska stanna i Kävlinge.

TACK TILL ALLA SOM DELTOG OCH KÄMPADE HÅRT IDAG!

/Seniorkommittén