GRATTIS ÖRESTADS GK TILL EN FIN PRESTATION OCH EN FÖRKROSSANDE SEGER!

Inför matchen på Örestad den 20 augusti ledde Kävlinge GK med 17 slag över Örestads GK och med 51 slag över Romeleåsen, men… på Örestad fick vi pisk av Örestad som slog oss med hela 44 slag. Inför avslutningen på Romeleåsen den 17 september leder nu Örestad med 27 slag före Kävlinge och 114 slag före Romeleåsen.

I klubbmatchen räknas de 12 bästa spelarnas resultat oavsett klass och varje lag ska bestå av 36 spelare. Tyvärr kunde vi inte mönstra fullt lag till matchen på Örestad då vi fattades 10 spelare. Att vara fullt lag har viss betydelse då antalet deltagande spelare påverkar möjligheterna till resultaturval för respektive klubb.

Örestad vann inte bara i gårdagens klubbmatch utan sopade även hem större delen av de individuella priserna i såväl A- som B-klass där totalt 16 priser fanns att fördela. Endast 3 Kävlingespelare lyckades ta sig fram till prisbordet, Kjell Löfdahl 2:a på 71 slag i A-klassen, Per Paulsson 5:a på 74 slag och Rudiger Kaiser på 75 slag i B-klassen. Grattis till Kjell, Per och Rudiger för en fin insats.

Nu kan det bli tufft för oss att ta hem segern i årets Treklubbslag. Vi måste vinna över Örestad med 28 slag vid den sista matchen som äger rum på Romeleåsen den 17 september. Det är viktigt att vi inte ger upp, håller fanan högt och krutet torrt (och klubborna vässade). Inte minst viktigt är att vi kan mönstra fullt lag den 17 september.

Tack för denna gång och välkomna med era anmälningar via min golf och Romeleåsens GK till den 17 september.

/Seniorkommittén