Samarbetet med Magnus Sunesson fortsätter

Under högsäsongen behöver vi förstärkning på banan och en del har säkert sett att vi har en ny medarbetare några dagar i veckan nu i sommar. Fram till och med september har vi hjälp av Magnus Sunesson att hantera banans olika klippmoment. Det har bl a resulterat i nyare klipplinjer på en del hål efter Magnus rekommendationer.


Det nya greenområdet på hål 4 inspekteras av Magnus Sunesson, banchef Anders Olofsson samt Roland Stålbrand, bankommittén, i samband med öppnandet tidigare i sommar.

Magnus Sunesson är en välkänd profil inom golfen, som professionell spelare på Europatouren, men också som landslagscoach och kommentator på Viasat. 2014 startade han sin konsultverksamhet med att optimera golfbanor och har hjälpt många klubbar sedan dess, även Kävlinge GK.

– Magnus har varit delaktig i arbetet med att ta fram Kävlinge GK:s masterplan som pekar ut en inriktning för vad vi vill åstadkomma med vår golfbana under den närmaste åren, och vi är mycket nöjda med samarbetet så här långt, säger Roland Stålbrand, ordförande i Kävlinge GKs bankommitté.

– Den kunskap och erfarenhet som Magnus Sunesson besitter, har hjälpt oss att skapa en bättre och modernare golfbana, avslutar Roland innan de går vidare och synar klipplinjerna.

Läs mer om Kävlinge GKs banstrategi

Läs mer om Magnus Sunessons tankar när det gäller banutveckling