Vi är mycket glada över att Mikael Hjelmqvist har axlat rollen som ansvarig fastighetsskötare. Mikael har varit anställd som ”andreman” på banan sedan 2018 med ansvar för bl a vattenförsörjningen på banan. Mikael kommer att fortsätta att hantera dessa sysslor när han inte arbetar som fastighetsskötare. Den nya tjänsten inkluderar även sysslor på innergården med rabatter och häckar etc.

Mikael har lång erfarenhet inom branschen och känner till klubbens olika byggnader. På vintrarna har Mikael varit delaktig i fastighetsrenoveringar som alltid träder in under vintersäsongen. Mikael kommer att behöva ha lite hjälp ibland med diverse små arbeten och dessa kommer att utlysas i den nya Facebookgruppen Kävlingegolfare hjälper till.

Har någon några tips eller funderingar kring fastigheterna eller klubbhusområdet, är du välkommen att kontakta Mikael på mikael@kavlingegk.se eller tel. 0733-902719.

Mikael Hjelmqvist