I samband med SM H40 som spelas hos oss den 12-14 juli, erbjuder vi medlemsspel på annan klubb.

Vår egen bana kommer vara helt stängd för spel från fredag 12 juli kl 00.00 – söndag den 14 juli cirka 14.00. Notera att banan även är stängd på tidiga morgnar och på kvällen, då klippning och förberedelser sker)

Dessa dagar erbjuds du som medlem fritt spel på två andra klubbar.

Fredag den 12 juli fritt spel på Bosjökloster GK (bokning sker till Bosjökloster)

Lördag den 13 juli fritt spel på Örestads GK (bokning sker till Örestad, notera att du behöver vara fulltidsmedlem för att utnyttja utbytet denna helgdag)

Söndag den 14 juli fritt spel på Bosjökloster GK (bokning sker till Bosjökloster, notera att du behöver vara fulltidsmedlem för att utnyttja utbytet denna helgdag)