Välkomna till Seniorverksamheten 2020

VAD GÖR SENIORKOMMITTÉN?
Seniorkommittén arrangerar golfspel och andra aktiviteter för klubbens seniorer 50+, där alla ska känna sig välkomna i gemenskapen oavsett bakgrund, kön, handikapp etc. Vi har ett digert program med bl.a. tävlingar, sällskapsspel, utbyte med andra klubbar och utflykter för alla seniorer, damer och herrar, som är 50+.

Vi vill med vårt program skapa förutsättningar för gemenskap och golfspel under gemytliga former. Målsättningen är att klubbens seniorer ska få ett mervärde av sitt medlemskap i Kävlinge golfklubb genom gemenskap och trevligt umgänge med såväl nya som gamla golfvänner.

Saknar du spelkamrater? Vid seniorernas arrangemang får du garanterat spelkamrater!!

VILKA ÄR VI I SENIORKOMMITTÉN?
Seniorkommittén består av följande ledamöter; Leif Ziegler, ordförande, Lena Krútzen, vice ordförande, Monica Olsson, Maria Sandqvist, Tommy Lundgren samt Gösta Magnusson.

SENIORONSDAG – TÄVLINGS- ELLER SÄLLSKAPSGOLF, DU VÄLJER
Deltagandet på onsdagarna är öppet för alla seniorer i klubben som är 50+.  Det är valfritt om du vill tävla eller enbart spela sällskapsgolf.

Om du spelar sällskapsgolf väljer du själv hur många hål du vill spela. Vi hoppas att denna spelform passar dig som av olika skäl inte hinner eller kan spela 18 hål, men vill njuta av golfspel på en vacker bana i trevligt sällskap. Vi vänder oss också till dig som vill spela golf men inte är tävlingsinriktad.

Under säsongen varierar vi tävlingarna lite, exempelvis spelas senioronsdag som lagtävling sista onsdagen varje månad.

Startavgift för sällskapsgolf är 10 kr och 30 kr för dig som tävlar. Alla som tävlar eller spelar sällskapsgolf deltar i den gemensamma starten med kanonstart vilket gör att alla kan starta och avsluta spelet nästan samtidigt.

Tänk på att du kan spela MASTERS och Senioronsdag samtidigt!!

OBSERVERA ATT UNDER 2020 anmäler du dig till senioronsdag via ”Min golf” på www.svenskgolf.se. MERA INFORMATION FINNS PÅ ANSLAGSTAVLAN I RECEPTIONEN!!

SENIORMÄSTAREN
Seniormästare 2020 blir den dam resp. herre som samlat sammanlagt flest poäng vid deltagande i senioronsdag (singeltävlingar) under april t.o.m. oktober, spelade som 18 hål slaggolf enligt tävlingsprogrammet och på ordinarie greener.

KORTHÅLSTÄVLING
Den populära korthålstävlingen spelas i april på särskilt utplacerade tees på ordinarie 18hålsbana.

Missa inte den!

ÅBODATÄVLINGAR
Glöm inte att notera våra stortävlingar 2020, Åbodasenioren lag och Åbodasenioren singel. För mera information se seniorernas och klubbens tävlingsprogram på klubbens hemsida samt Min golf på www.svenskgolf.se

UTFLYKTER
Vår och höst ordnas utflykter till andra banor. Vårutflykten sker med buss och höstutflykten i bil med samåkning. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa andra banor och umgås med golfkamraterna under trivsamma och gemytliga former.

UTBYTESTÄVLING
Treklubbsslaget spelas tillsammans med Romeleåsen och Örestad på resp. banor.

”GULDBOLLEN”
Varje spelare lottas in i ett fyrmannalag. Spelform poängbogey, med en ”guldboll” i varje lag. ”Guldbollen” ger extra poäng för den som innehar den på varje hål.

HÅLL KOLL PÅ SENIORERNAS ARRANGEMANG!
Du hittar hela årets program för seniorerna i kalendariet, seniorernas tävlingsprogram (på disken i receptionen), på anslagstavlorna i receptionen, klubbrummet och i damernas omklädningsrum. Vi sätter också upp ”programblad” ang kommande månads aktiviteter på våra olika anslagstavlor. Du hittar också information på hemsidan och facebook.

OBSERVERA SÄRSKILT NYHETER GÄLLANDE SENIORONSDAG 2020 EXEMPELVIS ANMÄLAN VIA ”MIN GOLF”, BETALNING VIA SWISH M.M.

På anslagstavlan i receptionen finns även information om ”formalia”/regler för SENIORONSDAG och SENIORMÄSTARE 2020.

VÄLKOMNA TILL SENIORVERKSAMHETEN 2020

SENIORKOMMITTÉN