Entré

Dubbelslaget för seniorer

Tisdag den 13 juni spelades årets första deltävling i Dubbelslaget (f.d. Treklubbslaget) på Örestads golfklubb. Trots blåsten och en stundtals svårbemästrad bana och med enbart 25 spelare från Kävlinge (vi hade plats för 36 spelare från Kävlinge) blev resultaten imponerande.

Lagtävlingen vanns av Örestad med 923 slag före Kävlinge med 927. Kävlinge tappade alltså endast 4 slag till Örestad.

De individuella resultaten skämdes verkligen inte för sig.

A-klassen vanns av Per Gillheim, Örestad, på 71 slag. På plats 4 kom Pär Storm på 74 slag, slagen av 3:an på hcp.

B-klassen vanns av Arnold Rönbeck, Örestad, på 75 slag. Därefter kom 4 spelare från Kävlinge.

2 Roland H Nilsson 76 slag
3 Tore Östh 76 slag
4 Stig Severin 76 slag
5 Sven Åke Widén 77 slag

Ett stort grattis till pristagarna, väl spelat! Vi skänker även en tacksam tanke till övriga för en heroisk insats, väl kämpat. Nästa gång möter vi Örestad på hemmaplan den 15 augusti. Då tar vi dom och vinner tillbaka ära och pokal till Kävlinge!