Välkommen på Höstmöte 2018

15 november 2018|

Vi kallar till höstmöte torsdagen den 29 november. I år kan ni i samband med mötet lyssna till Magnus Sunesson gällande banutveckling mm. Välkomna!

Golfhäftet julkampanj

9 november 2018|

Köp 2 Golfhäftet 2019 och få en gåva på köpet! Erbjudandet gäller till den 31 december.

Banstatus

5 november 2018|

Banan öppen med ordinarie greener och vi tillämpar lägesförbättring med en klubblängd på finklippta delen av spelfältet.

Vintergolf söndagar

2 november 2018|

Under den kallare årstiden spelar vi vintergolf november till mars.

Seniorernas Guldboll

11 september 2018|

Söndagen den 9 september spelades seniorernas guldboll med fullt startfält.

Ladies only resa

7 september 2018|

Följ med vår tränare Christel Jungbeck och hennes kollega till Portugal och njut av förstklassiga golfbanor, härligt väder och femstjärnigt boende.

Årets klubbmästerskap avgjort

15 augusti 2018|

Helgen 10-12 augusti spelades årets klubbmästerskap. Vi gratulerar nya vinnare i dam- och herrklassen. Läs mer om vilka som tog titlarna!

Resultat Golfveckan

4 juli 2018|

Under golfveckan registreras vissa tävlingar utanför golf.se. Resultat för dem hittar du här!