Åboda Cup

Åboda Cup matchspel

Varje år arrangerar klubben Åboda Cup, en matchspelstävling som är öppen för medlemmar i klubben, dock ej juniorer. Matchspel är en spännande tävlingsform som allt som oftast innebär rafflande upplösningar på de avslutande hålen och ett test för alla golfares tävlingsnerver.

Åboda Cup är utslagsturnering i form av en stege där de tävlande spelar matchspel med handicap. När lottningen är gjord är det båda spelares ansvar att matchen blir spelad. Spelas inte matchen inom utsatt tid, lottar kansliet en vinnare.

Prisutdelning sker i samband med golfklubbens höstmöte.

Deltagare och kontakt

Kontaktuppgifter till deltagarna publiceras här, samt på uppsatt stege inne på kansliet. Ytterligare kontaktmöjligheter kan fås via kansliet.

Aktuell ställning

Här kan du läsa om kommande matcher, spelade matcher och sista speldatum för alla matcher.

Här finns matchstegen för 2017!